Optimal Kost | Hva er coaching?
15
page-template-default,page,page-id-15,page-child,parent-pageid-227,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Revolution Slider Error: Slider with alias forside not found.
Maybe you mean: 'forside_revidert' or 'undersider' or 'kontakt' or 'mobil' or 'forside_revidert_siste'

Coaching kommer av uttrykket coach! Som på norsk er vogn! Altså i betydningen av noe som kan frakte mennesker fra der de er idag og til et ønsket mål.

Vi jobber med NLP coaching, som står for neuro (nevro) ligvistisk (språket) programming (innarbeidede tankemønstre)
Coaching er en kraftfull metode for å forandre dine mentale blokkeringer og bli bevisst på dine valg i livet! Man kan si at coachen er gartneren og du er blomsten som blir tilført næring slik at at du vokser! En morsom metafor som er lett å forstå! Hvor ofte hører man ikke folk si ”nei, det er jeg ikke så flink til”. Tenk å kunne snu på det å heller si ”det er jeg faktisk kjempegod til” Tenk hvor godt det hadde føltes! Negative overbevisninger er dessverre veldig vanlig i vår vestlige verden der janteloven dessverre i stor grad styrer våre valg!

Coaching er en løsningsfokusert forandringsprosess der du tar ansvar for egen utvikling og eventuell suksess. Coaching fokuserer på løsning fremfor hindring. Coaching er en effektiv måte å frigjøre ditt ubrukte potensial som du har i deg! Kanskje du ikke vet det, kanskje du ikke liker å stikke hodet fram! Ved hjelp av spesielle spørreteknikker og kraftfulle mentale endringsverktøy, vil vi sammen få fram det beste i deg. Ofte henger ting sammen! F.eks kan din arbeidsdag ha innvirkning på hvordan du har det hjemme sammen med dine kjære! Og omvendt!