Optimal Kost | Hva er kostholdsveiledning?
7
page-template-default,page,page-id-7,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Revolution Slider Error: Slider with alias forside not found.
Maybe you mean: 'forside_revidert' or 'undersider' or 'kontakt' or 'mobil' or 'forside_revidert_siste'

Kostholdsveiledning er veiledning i bruk av sunne matvarer og kosttilskudd som riktige mineraler/vitaminer og omega 3/6, spesielt tilpasset deg. Vår kostmodell er svært enkel og kan sammenfattes i bokstavene LCHF. ” low carb-high fat”. Altså er andelen av fett høy mens andelen av karbohydrater og protein noe lavere. 

Hos oss får du ingen diett du skal følge, ingen oppmåling med kjøkkenvekt!
Vi lærer deg å konsumere sunne, rene matvarer. Med rene matvarer mener vi mat som du «ser» hva inneholder. Ikke matvarer du må lese hva inneholder! Altså ikke bearbeidede matvarer som maxboller og grandiosa! Ofte skal det enkle grep til for å oppnå en merkbar endring. Kanskje du har slitt med magesmerter eller «halsbrann» etter et måltid? Ofte er det enkelt for oss å avdekke årsaken til disse symptomene.

I forkant av din første konsultasjon har du fylt ut et kartleggingsskjema som vi bruker for å gi deg god veiledningen. Dessverre er grønnsaker ikke så næringsrike som kanskje for 100 år siden! Dette har med jordsmonn å gjøre og om de er er økologisk eller ikke. For at man skal få i seg de vitaminer og mineraler som man dessverre ikke får fra dagens grønnsaker og frukt, utarbeider vi alltid en «startpakke» med de viktigste vitaminer og mineraler og framfor alt den riktige «oljeblandingen» (Omega 3/6). Men for all del! spis grønnsaker også.