Optimal Kost | Om meg
29
page-template-default,page,page-id-29,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Revolution Slider Error: Slider with alias forside not found.
Maybe you mean: 'forside_revidert' or 'undersider' or 'kontakt' or 'mobil' or 'forside_revidert_siste'

Jeg er utdannet Kostholdsveileder TMS og NLP master coach. Siden 2009 har jeg  jobbet som coach på Klinikk for Alle, samarbeidet tett med Norges fremste røykesluttekspert Ronny Hansen hos Medicor, samt drevet egen praksis.

Er i tillegg også musikkprodusent. Jeg har laget meditasjonsmusikk for en rekke hypnoterapauter og coacher. Har selv utgitt musikk under artistnavnet Tanah. For 9 år siden gjorde jeg en livsstilsendring som gjorde at mine plager (den gangen) forsvant. Jeg har siden jeg var ung, slitt med en lidelse som heter hypoglykemi (lavt blodsukker).

Dette gjorde at jeg stadig måtte spise søtsaker og «stabilisere» når blodsukkeret sank. Etter at jeg gikk over til et høyfettkosthold og fått stabilisert blodsukkeret, har diffuse plager og søtsuget forsvunnet. Kanskje jeg kan hjelpe deg også? Glemte jeg å nevne at jeg også sluttet med kolesterolmedisin for snart ti år siden? Fastlegen så jeg sist for like lenge siden!

Kostreform